... van een newbornshoot

 

 

 

 

 

 BASIC - € 150,00

Het basis pakket, dit is de reguliere newbornshoot, 3 - 4 poses op de beanbag - 1 pose in een prop - een met papa en mama - een met papa - een met mama - een met eventuele broer(s)/zus(jes), gebruik van mutsjes en haarbandjes. Van alle poses een kleur en zwart-wit bestand op hoge resolutie binnen een week achteraf te ontvangen via een link van We Transfer.

 

QUEEN SIZE - € 200,00

Het Queensize- pakket, dit zijn 3 - 4 poses op de beanbag - 1 pose in een prop - een met papa en mama - een met papa - een met mama - een met eventuele broer(s)/zus(jes), gebruik van mutsjes en haarbandjes. Als extra, detail foto’s van handjes/voetjes/lippen e.d. Van alle poses een kleur en zwart-wit bestand op hoge resolutie binnen een week achteraf te ontvangen via een link van We Transfer.

 

KING SIZE - €275,00

Het kingsize- pakket, dit is een zwangerschapsshoot met 5 poses in de studio/buiten met gebruik van mijn zwangerschapsjurken en de Queensize newbornshoot; 3 - 4 poses op de beanbag - 1 pose in een prop - een  met papa en mama - een met papa - een met mama - een met eventuele broer(s)/zus(jes), gebruik van mutsjes en haarbandjes. detail foto’s van handjes/voetjes/lippen e.d. Van alle poses een kleur en zwart-wit bestand op hoge resolutie binnen een week achteraf te ontvangen via een link van We Transfer.