.... over een newborn fotoshoot

Zo bijzonder.... het pasgeboren wonder..

 

Na de zwangerschap en de geboorte, zijn jullie natuurlijk erg trots en verliefd op jullie kindje....het is een erg drukke periode met allerlei dingen die je moet regelen en waar je rekening mee moet houden. Jullie willen het liefst alles van jullie kindje in je opnemen en dit kan ik voor jullie voor altijd vastleggen met een newbornshoot......

 

Ik zal even uitleggen wat een newbornshoot inhoud:

 

Na het maken van de afspraak als jullie kindje is geboren komen jullie naar mijn studio. Jullie krijgen na de ontvangst en kennismaking met mij uitleg over hoe ik te werk ga en wil ik graag weten wat jullie wel en niet aanspreekt. Tijdens de fotoshoot volgen we het ritme van jullie kindje, hij/zij bepaald het tempo en poses, en heeft hij/zij honger? Dan maken we tijd voor een voeding, in de studio is een bank of stoel waar je even rustig kunt voeden.... alle poses gebeuren veilig en sommige foto’s worden samengesteld in photoshop. Jullie kunnen vanaf de bank rustig meekijken naar de fotoshoot. Na afloop van de fotoshoot ontvang je het invulboekje “op de dag dat ik geboren ben” en de informatie over hoe en wanneer jullie de bestanden ontvangen.

 

De mooiste babyfoto's worden gemaakt in de eerste 3 weken na de geboorte. Het is daarom erg fijn als jullie tijdens de zwangerschap al kenbaar maken dat jullie deze foto's graag gemaakt zouden willen hebben na de geboorte van jullie kindje.

 

Wil je je uitgetelde datum vastleggen of meer informatie? stuur me een bericht via de contact pagina. Ik stuur jullie dan een PDF Folder met daarin informatie over de shoot en de kosten ervan. Als jullie mij de shoot bevestigen noteer ik jullie uitgetelde datum in mijn agenda zodat ik ongeveer weet wanneer jullie kindje wordt geboren. Als jullie kindje er eenmaal is kun je me een geboortekaartje sturen, dan neem ik contact op met jullie voor een afspraak of je mailt me een berichtje en we maken de afspraak via de mail. 

 

Tot snel,

 

Groetjes Willie

Baby Fotootjes Fotografie