.... over een newborn fotoshoot

De mooiste babyfoto's worden gemaakt in de eerste 14 dagen na de geboorte. Het is daarom erg fijn als jullie tijdens de zwangerschap al kenbaar maken dat jullie deze foto's graag gemaakt zouden willen hebben na de geboorte van jullie kindje.

 

Ik stuur jullie een uitgebreide mail met daarin informatie over de shoot en de kosten ervan. Als jullie mij de shoot bevestigen noteer ik jullie uitgetelde datum in mijn agenda zodat ik ongeveer weet wanneer jullie kindje wordt geboren. Als jullie kindje er eenmaal is kun je me een geboortekaartje sturen, dan neem ik contact op met jullie voor een afspraak of je mailt me een berichtje en we maken de afspraak via de mail.

 

Tijdens de fotoshoot krijgen jullie eerst uitleg over hoe ik te werk ga en wil ik weten wat jullie wel en niet aanspreekt. Daarna leg ik jullie kindje vast in een aantal verschillende poses en uiteraard ook met jullie als ouders. Jullie kunnen tijdens de shoot rustig meekijken vanaf de bank in de studio.

 

Is er al een grote broer of zus? (of misschien wel meer als 1!) die mogen ook meekomen en ik probeer al jullie prachtige kinderen natuurlijk ook samen vast te leggen. Geef wel even aan bij de aanmelding dat deze ook meekomen.